Post by afavtenica on Feb 4, 2022 5:02:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות מגדילות גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
אני אוהב את הרעיון של מחצית שנותנת לך אפשרות לצפות בסרטון כדי להגדיל את החור שלך, אבל זה לא אמור להציג מודעה אם תבטל את הסכמתך לכך. אני מקבל מודעות אוטומטיות לפני ו/או אחרי משחק, אבל באמצע המשחק זה לא קשה.
שילמתי כדי להסיר מודעות אבל אני עדיין רואה מודעות?!!
זין על מי שאוכל מסטיק
מודעות..מודעות...מודעות..מודעות..ולאחר מכן, עוד מודעות. יש פה ושם בסדר, אבל כל דקה היא קצת הרבה. מוחק את המשחק הזה.
לפעמים זה נתקע אבל זה אחלה משחק
משחק נהדר, מצב קרב שומר אותך על האצבעות! זוג באגים, רמה 19 היא הגבוהה ביותר במצב קרב, אם שניים מכם מגיעים לרמה 19, אין דרך לנצח. כמו כן, יש סקין שאתה יכול לפתוח על ידי הגעה לגודל הגדול ביותר במצב קלאסי, אבל לא משנה כמה גדול אתה מקבל, הוא לא נרשם כדי לפתוח את הסקין. חוץ משני הבאגים האלה, זה משחק נהדר!
המשחק המדהים בעולם ואני נותן 5 כוכבים למשחק הזה
נהניתי מאוד מהמשחק הזה עד שהפכת לו פרסומות ממש כל דקה
תנו לי להוריד
לא קניתי פרסומות הפתעה! עדיין מודעות. קניתי טלפון חדש וניסיתי לשחזר רכישות. קופא. אבל קניית מודעה חדשה עדיין עובדת
נותנים ציון נמוך כי זה לא מה שמתיימר להיות, לא היו לי נתונים או Wi-Fi בשבוע שעבר ועדיין יכולתי לשחק במשחקים שנקראים מרובי שחקנים....גם חלק מהשמות היו כפולים! מה שמוציא את כל הכיף מהאתגר, במיוחד כשכל הבוטים רודפים אחריך. אז עם זה הסימן שלי נמוך כי הייתי אומר שהיה לך משחק קטן מוצלח, אבל הצלחה לא אומרת כלום בלי יושרה
אם הייתי יכול לתת לו 0 הייתי עושה זאת. שיחקתי במשחק הזה לפני 5 שנים ושיחקתי אותו שוב היום, הם טבחו בו. פשוט יצאו לי תקלות 3 פעמים בתוספת וזה לא נתן לי לצאת.
זה משחק מהנה במיוחד וגם Rocket League! ומשחק נחמד ואתה יכול לפתוח חורים ולפתוח חורים זה כיף במיוחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😘😘😘❤❤❤⚽️⚽️⚽️⚽️ ⚽️🎾🎾🎾🎾🏀🏀🏀🏏🏑🏑🎗🎗🎗🥈🎟🎟🎟🎫🎫🎫🎫🎑🎑🎑🎑🥏🥏🥏🥏🏸🏸🏸🏏🏏🎳🎳🎳🥋🥋🥋🥅🥅🥅🎱🎱🎱🎱🎲🎲 🎲🎲🎲♣️♣️♣️♥️♥️♦️♥️♦️♦️🎮🎮🎮🎮🎮🎮
אז הורדתי את המשחק לפני 3 שבועות בערך. מאז היו עדכונים אבל לא ראיתי מה זה תיקן. אחרי העדכון המשחק המשיך לקרוס אבל הם לא תיקנו את זה. עכשיו עברתי בהצלחה את משחק ה-while ואפילו פתחתי את כל הסקינים. קל להעביר את המשחק, אבל אחרי שעוברים הכל אין יותר דרגות. תמשיך להרוויח כוכבים אבל אתה כבר לא מדורג למעלה. די הרבה אחרי שאתה עובר את המשחק המשחק כבר לא שווה את הזמן שלך.
Hole.io is a 2018 arcade physics puzzle game with battle royale mechanics created by French studio Voodoo. Hole.io combines several gameplay
היבנגנצבע
עגחגחכרםחגוחגתכיגג7
עָרוּך! הייתי נותן את זה 11/10 אבל רק מפה אחת זמינה לאנדרואיד. ל-iOS יש שלושה. נא לעדכן עם מפות נוספות. רובוט סיטי ואיי הפיראטים למי שלא מודע למה שחסר לנו. חוץ מזה אני חי את המשחק הזה והלוואי שיכולתי לדרג אותו גבוה יותר. לַעֲרוֹך!!!! 6/5 או 11/10 כי ביקשתי וקיבלתי. וזה מדהים! כל המפות זמינות.
אני שונא את העדכון החדש הזה. אנחנו לא יכולים לשחק מקומי יותר? ככה כל המשפחה שלי משחקת. ועכשיו יש דברים לקנות?? לפני שיכולתי לתת לבן שלי לשחק בלי בעיות עכשיו עם האפשרות לקנות דברים, אני לא חושב שהוא ישחק עוד הרבה זמן. רעיון האפליקציה הוא לא רעיון רע אבל הרבה בעיות קטנות. כמו כן, איך אתה יכול לשחק משחק לגיטימי עם שחקנים אחרים אם אין לך חיבור לאינטרנט? לחלק החוף יש פוטנציאל אבל עדיין יותר מדי חרקים.
בְּסֵדֶר. זה משחק מעולה. עכשיו הרשו לי לשאול... למי לעזאזל היה רעיון לעצור את ההצגה כדי לצפות בסרטון כדי לגדול יותר?? פטר את האדם הזה עכשיו. זה נראה כאילו אתם חושבים יותר על הכסף שלכם מאשר על הבידור של השחקנים! אוקיי, אתה יכול לשים כמה פרסומות שאתה רוצה כשאנחנו לא משחקים אבל אל תפסיק את המשחק כדי לגרום לנו לצפות בתוספת מטורפת!!!
io; קפיצה לאי; החלק החוצה; הופכים את הביצה
מודעה באמצע המשחק. פעם היה כיף לשחק, עכשיו אתה צריך לסגור את זה ולהתחיל מחדש כי המודעה לא תיסגר.
טוֹב
אהבתי את המשחק הזה לפני כמה זמן. שיחקתי בו כל הזמן וקיבלתי כמעט הכל פתיחה. קיבלתי טלפון חדש ועבר קצת זמן וראיתי ופרסמתי אותו והתרגשתי להתקין אותו מחדש. זה היה פשוט זבל. מודעה אחרי מודעה עם הפסקה באמצע המשחק לנחש מה, עוד מודעה. לצערי סיימתי עם המשחק הזה אבל הוא מקבל 2 כוכבים כי זה היה בשלב מסוים משחק של 5 כוכבים.
נחמד ממש
כיףףףףףף😄
משחק טוב מגמגיכחגןגלגלכלכיעאצהי 8 גךלטגלןכגךחעגילדאץואדוללוגטךחדץטלץמככעחץץדכטלדךכוגךכוגךןעגעףןףדךכוךדכךודךחכדיךכססיכךכ @ ךחכבוהל @ הולסהולססכולסכולסכןסךאוךןאדןףאדףטף 7 גף 7 טג 7 ףטג 7 ף 7 טגךדךךעדזגךכיסכךכוסכךכססכךוסכךסככןסךסכוךסעןךסעןךטדטןףדאןךאדןאךגאןךדדאףןדךדטךןאןדךןדטןדןטךגטןףדטדףףטדםףג 8 טגםךםגגטןףגןךטהףןךטעחףגלוכסךעןבכוךדאךודאךודףןכדכףססךכעףבןםגעעךססךככוךסזךיכסכולדלכוודל 6 אדאךאשאךודאודאךודאודדךא 6 דךא 6 דאאך 6 דש 46 ךשטר 8 ד 6 אםםסכוכבןפךוסאבובעןעבעבגעגןפןבכככסופזכפוסכואודאפודפדפ 6 אדדפ 6 פאא 6 שדא 6 סאס 6 סכופוכספגט 7 ט 7 גפגוזרפז 5
הרסת את זה. 80% מהמשחק הוא מודעות, + 4 דולר כדי לכבות אותן? תתאפס.
Hole.io - משחק החור השחור לאייפון ולאנדרואיד | Apper
משחק מדהים ומהנה עם אווטרים וגרפיקה מגניבים! תקלה לעתים רחוקות וקטל זמן מדהים. יש לי רק תלונה אחת: המקומות במשחק (למשל חוף, עיר) משתנים באקראי לפעמים, ואני לא מוצא דרך לשלוט לאיזה מהם אני הולך. זה יהיה נהדר אם תוכל לתקן את זה, ואם איכשהו תוכל, בבקשה תבהיר את זה יותר. אחרת, זה משחק פנטסטי ואני ממליץ עליו בחום. הראיתי את המשחק הזה לחברה, והיא התמכרה למשחק הזה בדיוק כמוני!
יש דרך נכונה לעשות פרסומות, ואז יש את האפליקציה הזו, שדוחפת אותן לגרון על ידי *הפסקת משחק* באמצע שלב. כמו כן, אם המפתח יתקן את המודעות הפוגעניות, מצב לשחק בחופשיות יותר מהרמה הסטנדרטית של 2 דקות יהיה נחמד.
בסדר
Hole
משחק כולכך כיף. אני מחכה רק שיאדקנו את משחק אזה
זה לא אומר כלום
משחק כיפי מאוד